Bliv sundere og tab dig bare ved at købe ind rigtig!

Få min gratis indkøbsguide, så er du godt igang med at købe sundt ind

Opting-in...
Tak fordi du skrev dig op! Tjek din email indbakke nu
Error submitting your email. Please fix the errors and try again.

Hvad siger mine kunder?

Rene Munk Bæk

Rene Munk Bæk

Hjallerup

"Jeg kan klart anbefale Balanceplan.dk. Jeg har prøvet diverse andre kostplaner og kører træt i dem. Jeg har smidt 4,3kg de første 14 dage og det er ved og spise det jeg godt kan lide.

(Rene skriver yderliger at han efter 8 uger har smidt 7,4kg)

Maria og Mikael

Maria og Mikael

Horsens

12 ugers kostforløb hos lykke, har givet kæmpe resultater og givet en masse god lærerig viden om kcal indtag og holdning til mad og sundhed..

Kostplan der er 100% tilpasset til en, med de retter man kan lide og spiser i hverdagen, så det ikke er for ‘besværlig’ - helt perfekt til det travle familieliv ..
Lykke skal have de bedste anbefalinger herfra, så overvejer du et forløb, tøv ikk ..

Balanceplan.dk guider dig til hvordan du kombinere en travl hverdag med at spise sundt og tabe dig.

Lykke Banke Sørensen

Lykke Banke Sørensen

Mine kunder kæmper ofte med vægttab. Mange af dem har opgivet kampen, fordi de mener, at det er deres gener, som gør, at de bare ikke kan tabe sig. Derfor har de accepteret, at de aldrig vil kunne føle sig tilpas i bestemt tøj eller gå på stranden i badetøj uden at skulle gemme sig væk.

De har prøvet alverdens slankekure, men intet af det virker i længere tid, og de kører hurtigt surt i dem.

Når de kommer til mig, ønsker de at omlægge deres kost og gøre de sunde vaner til en livsstil. Uden at skulle bruge timer i træningscenteret og undvære det mad de elsker og sætter pris på.

De fleste har en travl hverdag med børn og arbejde, og føler ikke de har tid og energi til at træne og spise sundt. Det er en uoverskuelig opgave. Langsomt har de mister sig selv, og mangler energi og overskud i hverdagen til at lave andet end de helt almindelig ting, der skal gøres for at få tingene til at fungere.

De bliver frustreret over, at badevægten går op, og de ikke længere kan passe det tøj, de plejer at bruge. Overskuddet bliver mindre og mindre!

Når overskuddet og energien forsvinder skinner det ofte igennem, og de fleste oplever, at deres selvbillede bare bliver værre og værre.

Men sundhed og kost, behøver slet ikke være så svært! 
Derfor har jeg udarbejdet en gratis indkøbsguide, som løser dagligdagens små problemer, når du skal handle ind. 

Med indkøbsguiden kan du på en let måde bedre overskue de sunde valg i supermarkedet. På den måde kan du tage små skridt mod en livsstilændring, der vil give dig mere balance i en travl hverdag.

Du vil, med garanti bliver overrasket over, hvor stor effekten er af de meget de små ændringer indkøbsguiden giver dig. Det vil forandre din krop stille og roligt og med tiden skabe et vedvarende vægtab, sundere livsstil og mere balance i hverdagen!

Lad mig sende dig min indkøbsguide

Kom godt igang med min gratis indkøbsguide

Opting-in...
Tak fordi du skrev dig op! Tjek din email indbakke nu
Error submitting your email. Please fix the errors and try again.